Det finns fan inget värre än att tycka om någon som inte tycker om dig..

  

PPP #2


Fuck it´s friday.

Skolan idag gick så fruktansvärt fort, precis som hela veckan. Har världens bästa klasskompisar som fyller ut dagarna på precis bästa sätt! Älskar det varje dag, varje minut. Idag flöt det på med marknadsföring, historia, lunch samt matte. Men lika glad för det. Idag kom bruch och ikväll väntas massa mys. 
 


 
 

PPP #1

  


    


PLUGGDÖD

Var ute en runda och gick innan, och nu sitter jag med matten igen och förstår nästan inte ett dugg, men det löser sig! Gymmet tidigt imorgonbitti! 

Lovin' you.


Mikkkkaaaa

Igår var det PPP och därför blev det ingen bloggning. Men satan i det vad jag hade skoj! Började hemma hos Ludvig i Laröd, sedan vidare till Sirocco- bilder kommer inom kort. Nu sitter vi på espressohouse med Mika, Rebecca och Melisa. Snart företagsekonomi, hörs!
 

Black, blue and brown.

        


 

Cuz'

Skolan idag var helt okej, lite jobbig emellanåt och simpel ibland. Men jag tog mig igenom den. Nu sitter jag hemma hos moster med min cuz och ska snart ta henne till simskolan där vi sedan ska bada och ha allmänt kul!
 
 

Plugga, plugga, plugga.

Har suttit hela kvällen med matten, men är till största del klar nu och gör det sista imorgon på lektionen. Lagt mig i sängen och ska försöka varva ner och sova, börjar ju ändå hyfsat tidigt imorgon.. Sov gott. 
 

Training.

Efter skolan stack jag till gymmet och körde! Rehab+ styrka. Riktigt gott var det faktiskt, men nu ska jag in i duschen. Hade!
 

Monday - best day of the week?

Hade en bra dag i skolan, spanska, samhälle, lunch, marknadsföring och info & kommunikation. Imorgon börjar jag runt 8 tror jag? Imorgon ska jag passa min älskade cuz' och simma med henne. Har även 5 sidor matte som ska vara klara tills imorgon (hade tydligen inte gjort alla), men det får jag ta. Hör av mig mer sen! 
 

Monday - best day of the week?

Hade en bra dag i skolan, spanska, samhälle, lunch, marknadsföring och info & kommunikation. Imorgon börjar jag runt 8 tror jag? Imorgon ska jag passa min älskade cuz' och simma med henne. Har även 5 sidor matte som ska vara klara tills imorgon (hade tydligen inte gjort alla), men det får jag ta. Hör av mig mer sen! 
 

Friends - forever and ever.

Då är väl snart denna dagen över, iaf för mig, ska hoppa i säng och kolla tv om en havtimme ca. Imorgon har jag sovmorgon och börjar dagen med spanska - lugn dag imorgon. 
Blir gymmet efter skolan också, och förhoppningsvis förljer Clara med!! 
Satt och kollade igenom massa bilder från gothia och insåg hur mycket jag saknar fotbollen, och även denna tjejen - Amelie!! 
 
            


Sunday.

Vaknade för någon timme sen. Idag ska jag hinna med att göra en del grejer, därför är det en bra idé att börja med matten nu direkt, bara 5 sidor kvar! Ska hinna fixa lite kläder och göra samhälle-läxan. Hörs sen! 
Obeskrivlig saknad.

I´ll always wounder.

Åkte in till stan och träffade Emmie och Matilda. Åkte sedan upp till västergård och kollade Eskil-Stattena, matchen slutade 1-1. 
Efter matchen pallade jag och Emmie oss ner till stan och satte oss på subway i ca 2 timmar och bara snackade, som jag behövde prata ut med henne. 
Var hemma runt halv 8 och efter det har jag bara suttit med plugget. Samt lite samtal hit och dit.. 
Orkar inte skriva mer idag och har heller ingen bild att bjuda på. Peace out.

Game.

Drar och kollar eskil-sattena. ciao.

Espresso house med mitt hjärta.






School.

Dagen började med ett besök hos sjukgymnasten, fick ett besked att jag skadat min minisk. Sen att inte vissa personer kan acceptera vissa saker är bara sorgligt. 
Har precis haft historia och innan dess marknadsföring. Har lunch till 13.00 sedan en föreläsning på en timme. 
Hörs senare. 
 

A WISE GIRL KISSES BUT DOESN'T LOVE. LISTENS BUT DOESN'T BELIEVE AND LEAVES BEFORE SHE IS LEFT


Study hard.

Skolan idag var ganska lugn.. Började som sagt dagen med sovmorgon, sedan svenska, företagsekonomi, lunch och historia. Tog första bästa buss hem efter skolan och nu sitter jag här - med min köraste marknadsföringsbok som ska vara utläst tills imorgon. Sedan (om jag orkar) ska jag försöka göra några matte tal! Imorgon väntas två stycken föreläsningar samt komité-torg. 
 
 
 
 

Thursday.

Idag hade jag sovmorgon, börjar 09.20 vilket är riktigt nice! Har previs gjort mig i ordning och ska snart bege mig till bussen, men innan dess tänkte jag slänga in dagens (kameran ville inte funka, blev web bilder). Hörs senare!

 

Trying to tell you, - that you´re the one.

Träningen gick långt ifrån bra eftersom mitt knä inte ville sammarbeta med mig... Var med på uppvärmningen, sen halkade jag och det blev bara värre. Blir vila både imorgon och på fredag, sedan är det match mot Wä på lördag! TAGGA! 
Nu ligger jag i sängen och kollar Awkward, sov gott!
 
Jag och mitt hjärta! ♥

Mac.

Skolan idag gick sjukt bra! Dagen bestod av samhälle, idrott, lunch, engelska och spanska. Slutade halv 4, men trots det så var jag glad! FÖR VI FICK VÅR MACBOOK AIR IDAG! Överlycklig tjej sitter nu hemma hos moster med kusinen och försöker plugga lite spanska. 
Ikväll blir det målvaktsträning med Chrille, hörs ikväll! 
 

Blue, black and white.

Här är även en bild på gårdagens outfit.


It will be worth it in the end.

Idag tog skolan kål på mig, bokstavligt. Men en positiv nyhet, vi ska få våra datorer imorgon (förhoppningsvis). Efter skolan drog jag till gymmet, sen direkt hem. Nu sitter jag här, IDAG IGEN - med plugget!


Run like you stole something.

Köttade bokstavligt sönder hela min kropp och körde crosstrainer i 45 jävla minuter. Känner hur mina knän och ben värker, men värt det! Imorgon är vi på det igen!
På väg till bussen kunde jag inte motstå att gå in om pistachia och köpa mig lite nötter!
När jag kommer hem väntar världens godaste kycklingsallad på mig!


Do everything you can

Gick och la mig halv 5 inatt och vaknade runt 9 av att min cuz kom och ville spela memory, snäll som jag är gick jag upp och spelade. Det med att dra till gymmet tidigt blev inte av, men nu är jag äntligen på väg dit. Ska köra crosstrainer och köra lite styrka. Hör av mig sen.


Kärlek, under och dramatik ☆★♡

Blev en spontanare hem till moster som hade kräftskiva, trevligt! Imorgon drar jag mig till gymmet tidigt så jag kan plugga hela söndagen!


New in / cirkus

     

Två godingar från Cirkus. 70% så det landade på ca 550 kr tillsut, nöjd!

Back on track.

Yes! Nu är jag tillbaka, äntligen va? Förut använde jag mer eller mindre min blogg som ett ställe att "skriva av mig". Men nu ska det bli ändring på det, eller ja... kommer kanske ett eller annat filiosofiskt inlägg.
Sitter för övrigt just nu och pluggar lite företagsekonomi och lite matte. Tänkte slänga upp det jag köpte i veckan strax. ♥

RSS 2.0